Missie

BALLIU MTC nv is een gevestigde naam op het vlak van lasertechniek met een wereldwijde verkoop en service organisatie. De bijna 30 jarige ervaring in lasertechniek resulteert in een uitzonderlijke expertise en competentie.

BALLIU MTC’s core business is het ontwikkelen en produceren van LASER-machines voor alle mogelijke toepassingen van het LASERSNIJDEN, LASERLASSEN en LASERCLADDEN.

BALLIU MTC NV biedt wereldwijd een breed gamma aan van standaard- en speciale machines. Onze R&D afdeling en medewerkers reiken onze klanten een intelligente oplossing aan voor hogere productiviteit.

BALLIU MTC NV streeft groei na op alle mogelijke markten. De wil tot groei en de passie van onze medewerkers stuurt de onderneming vooruit.

BALLIU MTC NV verplicht zich ertoe uitstekend werk te leveren: de producten en diensten moeten voldoen aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle mogelijke middelen worden hiervoor optimaal ingezet.

BALLIU MTC NV wil een leidinggevende rol blijven vervullen op het gebied van klantgerichte lasertoepassingen. BALLIU MTC NV zal zich hiervoor blijven inzetten: een innovatieve bedrijfsgeest blijft primordiaal.