Visie

Als technologisch bedrijf wil BALLIU MTC NV wereldwijd haar kansen benutten om verder te groeien. BALLIU MTC NV koestert de ambitie om met behulp van innovatie oplossingen haar producten steeds te verbeteren en tegemoet te komen aan de noden van de klanten.

BALLIU MTC NV stelt:

Bij alles wat we doen streven we naar economisch succes en een leiderspositie op de markt, vooral voor speciale machines.

Met het team medewerkers willen we een klantgerichte en creatieve oplossing bieden voor al uw lasertoepassingen en dit van “concept” tot “succesvol” eindproduct.

We willen onze klanten overtuigen met innovatiekracht en rendabiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze structuren zijn transparant en doelgericht. Er is een sterke wil om “samen” de vooropgestelde doelstellingen te bereiken. Onze opdrachten zijn uitdagingen, we engageren ons hiervoor.

Onze medewerkers zijn nauw met elkaar verbonden door een unieke band die ontstaan is door de jaren heen. We streven ernaar om onze communicatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Het onderlinge vertrouwen moet aanwezig zijn. Tevens zijn we trots om bij BALLIU MTC NV te werken.

We willen in de toekomst het vertrouwen van de aandeelhouders blijven belonen met een verdere groei van de onderneming. Groei is vooruitgaan en slagen in onze doelstellingen.